Romaldo-Greco
De liefde voor het land en zijn opbrengst en de vele goede herinneringen aan zijn jeugd, waarin hij zijn grootouders hielp op het land, bracht Romaldo Greco er in 1973 toe om zijn eigen wijngaarden te planten. Het land staat voor Romaldo gelijk aan liefde, passie en continu hard werk. En met die ingrediënten heeft hij vanaf de start getracht om de kwaliteit van zijn druiven continu te verbeteren.

In 2005 zijn treedt Romaldo’s oudste zoon, Antongiulio, toe tot het bedrijf. Antongiulio brengt moderne inzichten en veel innovatie mee naar zijn vaders bedrijf. Zo worden nieuwe, internationale druivensoorten geïntroduceerd en worden de opbindsystemen gemoderniseerd.

Kwaliteit, passie, traditie en innovatie zijn sindsdien de kernwoorden van het wijndomein. De traditie van de autochtone druiven uit Puglia en de eeuwenoude landbouwtradities worden gecombineerd met innovatieve wijnmakerstechnieken.

Hierbij laat de familie zich adviseren door de topoenoloog van de internationaal befaamde Gruppo Maturo.

Azienda Agricola Romaldo Greco is een klein boutique familiedomein en produceert circa 50.000 flessen per jaar.
 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
WELKOM
Om LaPiuma Vini te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.