Pusole
Pusole is een artisanaal familiebedrijf, gelegen op de oostkust van centraal Sardinië, welke overgaat van een mooi zeezicht naar circa 1.100 meter hoge heuvels. Hier verbouwt de familie Pusole al 4 generaties lang wijn en olijfolie en houdt zij een lokaal ras halfwilde zwijnen met de naam 'razza Sarda'. 

Pusole wordt momenteel gerund door de broers Loredana, Lorenzo en Roberto. Zij hanteren een traditionele en organische bewerkingsmethode, zonder herbiciden, pesticiden, irrigatie of chemische producten. Schapen houden de wijngaarden vrij van onkruid. Ook in de kelder hanteert Pusole deze filosofie. Zo worden alleen wilde gisten gebruikt wordt de temperatuur uitsluitend gecontroleerd door beluchting van de most en wordt de wijn niet gefilterd. Het doel is een wijn die een volledig authentieke uitdrukking is van het terroir en de jaargang.

Azienda Agricola Pusole is een klein boutique familiedomein en produceert circa 30.000 flessen per jaar.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Pusole – Ogliastra Pusole Bianco 2017

Een natuurlijke, frisse en crispy Vermentino uit de kuststreek van Sardinië. Frisse tonen van citrus, groene appel en wat minerale...

11,50

excl. btw

13,92

incl. btw
visibility
shopping_cart

Pusole – Pusole Cannonau di Sardegna 2016

Een natuurlijke, fruitige en bloemige Cannonau uit de kuststreek van Sardinië. Fruitige tonen van aardbei, granaatappel en bramen op een...

14,75

excl. btw

17,85

incl. btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij u een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM
Om LaPiuma Vini te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.