Maria-Pia-Castelli
Maria Pia Castelli produceert heerlijke wijnen met geselecteerde druiven en de beste apparatuur: een perfecte combinatie van traditie en innovatie. Toen de vader van Maria Pia, Erasmo Castelli, in 1999 de wijnmakerij oprichtte, had hij, gedreven door zijn passie en vakkennis, het voornemen om alleen topwijnen te maken.

Het geheim van het succes van de wijnen van Maria Pia Castelli is gelegen in enkele unieke, bijzondere aspecten van de bewerking van de grond, de verzorging van de wijnstokken en de verwerking van de druiven. De wijngaard wordt nauwgezet verzorgd, vanaf het moment van de zorgvuldige wintersnoei, gevolgd door biodynamische behandelingen en het uitdunnen van overtollige druiven, waarbij alleen de beste worden bewaard. Ten slotte worden de druiven met de hand geoogst. Het onderliggende principe is heel eenvoudig: kwaliteit is te verkiezen boven kwantiteit.

Van de wijnstok tot het vat, elk proces is volledig natuurlijk, volgens traditionele methoden, en elke fase wordt met de hand uitgevoerd.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Maria Pia Castelli – Stella Flora 2019

Een volle, rijke blend van Pecorino, Passerina, Trebbiano en Malvasia.

41,30

excl. btw

49,97

incl. btw
visibility
shopping_cart

Maria Pia Castelli – Sant'Isidoro 2020

Een rijke rosé saignée van Montepulciano en Sangiovese

16,50

excl. btw

19,97

incl. btw
visibility
shopping_cart

Maria Pia Castelli – Erasmo Castelli 2017

Grote, rijke Montepulciano. Het vlaggenschip van Maria Pia Castelli.

44,15

excl. btw

53,42

incl. btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij u een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM
Om LaPiuma Vini te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.