LaPiuma WineClub - Riserva
LaPiuma WineClub - Riserva

Voor de ultieme Wine-o-fielen, die houden van de grootste wijnen van Italië.

€ 413,22
excl. btw
€ 500,00
incl. btw
Prijs per kwartaal

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wijnprofiel LaPiuma Wine Club - Riserva

LaPiuma Riserva Club-members zijn de ultieme wine-o-fielen. Ze drinken wijnen uit de hele prijsrange, maar hun echte interesse gaat uit naar de grote wijnen der aarde. In hun wijnkelder ligt een klein fortuin aan wijnen en elk jaar kopen ze van de mooie wijnen weer enkele doosjes bij. Het zijn verzamelaars en ze hebben een grote interesse in de wijnbouw en hun kennis over wijn gaat die van menig sommelier te boven. Ze struinen veilingen af naar mooie wijnen, houden van oude jaargangen en drinken geregeld een hele mooie fles. In de juiste setting mag die serieus geld kosten. Het leven is ten slotte te kort om slechte wijn te drinken. In totaliteit besteden ze makkelijk € 10.000 per jaar aan wijn.

Wat mag je in je kwartaalpakket verwachten?

In je kwartaalpakket ontvang je 6 verschillende wijnen. Afhankelijk van je keuze is dit een rood of een gemengd pakket. Alle wijnen in het pakket zijn bijzondere wijnen. Wijnen met een verhaal. Wijnen die gemaakt zijn met vakmanschap. Dat betekent overigens niet dat je alle wijnen even lekker zult vinden. Maar het helpt je te blijven ontdekken. Wijn is immers een voortdurende reis zonder einddoel. Je zult dus ontdekken waar je smaakprofiel ligt en je zult ook weer nieuwe pareltjes ontdekken. Minimaal 5 wijnen in je pakket zijn Italiaanse wijnen. Soms duwen we ook wel eens een ‘verstekeling’ in het pakket. Of een oude jaargang. Alles om je ontdekkingsreis in de wereld van wijn zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

  • Je bestelt hieronder het LaPiuma Wine Club Pakket - Riserva in de webshop (let op dat je bij het bestellen een account aanmaakt!).
  • Je krijgt je eerste Club Wijnpakket dan meteen toegestuurd.
  • Vervolgens krijg elke laatste week van het kwartaal een factuur voor het lidmaatschapsgeld. Na betaling ontvang je binnen enkele dagen je nieuwe Club Wijnpakket.(Let op: Als je in de 2e helft van een kwartaal bestelt, krijg je dus relatief snel je volgende pakket).
  • Wij maken meteen een kortingscode van 10% korting voor je aan, geldig op het hele assortiment van LaPiuma Vini. Zodra je wijnen uit onze webwinkel bestelt, wordt de korting meteen verrekend. Deze korting geldt zolang je membership loopt.
  • Voor de overige services en evenementen krijg je een aparte uitnodiging per email.
  • Opzeggen kan op elk moment, maar uiterlijk tot de 15e van de maand voorafgaand aan het nieuwe kalenderkwartaal (15 maart, 15 juni, 15 september, 15 december). Na die datum zul je het komende pakket nog moeten afnemen. Bij opzegging vervalt het recht op de membership voordelen.