LaPiuma Wine Club - Classico
LaPiuma Wine Club - Classico

Voor wijnliefhebbers die met name wijnen tussen de €15 en €35 drinken.

€ 103,31
excl. btw
€ 125,01
incl. btw
Prijs per kwartaal

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wijnprofiel LaPiuma Wine Club - Classico

LaPiuma Classico Club-members zijn gevorderde liefhebbers die graag een goed glas wijn drinken. Ze hebben een bovengemiddelde interesse in wijn. Zeker als ze met vrienden zijn of als ze een etentje hebben, zetten ze graag een goede fles wijn op tafel. Dit zijn dan meestal wijnen in de categorie tussen € 15 en €35. Voor bijzondere gelegenheden kopen ze ook wel eens een wijn uit de categorie tussen de €35 en de €75. Maar dit doen ze niet zo vaak. Classico club-members zijn geen bewaarders van wijn, ze drinken hem liever. In totaliteit besteden ze makkelijk meer dan € 1.000 per jaar aan wijn.

Wat mag je in je kwartaalpakket verwachten?

In je kwartaalpakket ontvang je 6 verschillende wijnen. Afhankelijk van je keuze is dit een wit, rood of een gemengd pakket. Alle wijnen in het pakket zijn bijzondere wijnen. Wijnen met een verhaal. Wijnen die gemaakt zijn met vakmanschap. Dat betekent overigens niet dat je alle wijnen even lekker zult vinden. Maar het helpt je te blijven ontdekken. Wijn is immers een voortdurende reis zonder einddoel. Je zult dus ontdekken waar je smaakprofiel ligt en je zult ook weer nieuwe pareltjes ontdekken. Minimaal 5 wijnen in je pakket zijn Italiaanse wijnen. Soms duwen we ook wel eens een ‘verstekeling’ in het pakket. Of een oude jaargang. Alles om je ontdekkingsreis in de wereld van wijn zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

  • Je bestelt hieronder het LaPiuma Wine Club Pakket - Classic in de webshop (let op dat je bij het bestellen een account aanmaakt!).
  • Je krijgt je eerste Club Wijnpakket dan meteen toegestuurd.
  • Vervolgens krijg elke laatste week van het kwartaal een factuur voor het lidmaatschapsgeld. Na betaling ontvang je binnen enkele dagen je nieuwe Club Wijnpakket.(Let op: Als je in de 2e helft van een kwartaal bestelt, krijg je dus relatief snel je volgende pakket).
  • Wij maken meteen een kortingscode van 5% korting voor je aan, geldig op het hele assortiment van LaPiuma Vini. Zodra je wijnen uit onze webwinkel bestelt, wordt de korting meteen verrekend. Deze korting geldt zolang je membership loopt.
  • Voor de overige services en evenementen krijg je een aparte uitnodiging per email.
  • Opzeggen kan op elk moment, maar uiterlijk tot de 15e van de maand voorafgaand aan het nieuwe kalenderkwartaal (15 maart, 15 juni, 15 september, 15 december). Na die datum zul je het komende pakket nog moeten afnemen. Bij opzegging vervalt het recht op de membership voordelen.