Jermann
“Best representative winemaker of Italian white wines in the world” (Gambero Rosso, 2016)

Het verhaal van Jermann begint in de 18e eeuw, toen Stefanus van het Oostenrijkse Burgenland naar het dorp Bilijana (het huidige Slovenië) migreerde. Later in 1881 verhuisde Anton Jermann, de overgrootvader van Silvio, op zijn beurt van Bilijana naar Villanova (Friuli, Italië).
Toen de 3e generatie, Silvio Jermann, in 1975 het roer overnam, vestigde hij zich in het hart van de Collio en startte hij de legende die Jermann op dit moment is.

Volledig geconcentreerd op de resultaten en nooit compromissen sluitend aangaande zijn doelen of zijn dromen, was Silvio Jermann vanaf het allereerste begin voorbestemd om een blijvende stempel te drukken op de wereld van de wijn. In zijn continue vernieuwingsdrang droomde Silvio van mooie blends die toen nog niet bestonden. Een droom die later uitkwam in de vorm van de Vintage Tunnina, die door wijncritici unaniem wordt bestempeld als een van de grootste witte wijnen van Italië.

Wie geen compromissen wil sluiten, moet de grootse wijnen van Jermann leren kennen!
 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Jermann - Where Dreams ... 2017

Een van de mooiste Chardonnays van Itali├ź. James Suckling 95 punten!

48,25

excl. btw

58,38

incl. btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij u een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM
Om LaPiuma Vini te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.