Franca-Contea
Franciacorta is voor Italië, wat Champagne voor Frankrijk is: de geboortegrond van de allerbeste mousserende wijnen.

Franca Contea is gesitueerd in Adro, in het hart van Franciacorta, en wordt gerund door de familie Cavalleri, die sinds generaties verbonden is met het land en de wijnen. De wijngaarden strekken zich uit over 15 hectaren en bevatten vooral druivenstokken van Chardonnay en Pinot Noir.

De werkwijze van Franca Contea wordt het beste geïllustreerd door hun etiketten en het logo. Het logo van Franca Contea is ontleend aan een prehistorische rotsgravure uit Valcamonica, die de zon, de aarde en de ploeg symboliseert. Voor Franca Contea de belangrijkste ingrediënten van een goede wijn. Het karakteristieke gebroken etiket symboliseert het heden en het verleden, de traditie en de technologie, of beter, de technologie als hulpmiddel om de traditie weer terug te brengen. De traditie van topkwaliteit mousserende wijnen, gemaakt op de meest natuurlijke wijze.
Bezig met laden...
visibility

Franca Contea – Primus Cuvée Franciacorta Brut

Een complexe en rijke Franciacorta van Chardonnay en Pinot Noir, 30 maanden gerijpt op de gisten. Rijke aroma’s van steenvruchten, noten...

18,70

excl. btw

22,63

incl. btw
visibility

Franca Contea – Satèn Franciacorta Brut Millesimato 2015

Een zijdezachte en delicate Franciacorta Satèn van 100% Chardonnay, 48 maanden gerijpt op de gisten. Rijke aroma’s van tropisch fruit,...

19,40

excl. btw

23,47

incl. btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij u een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM
Om LaPiuma Vini te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.